Over Casa Organica

Welkom op mijn kleine hoekje op het wereldwijde web waar ik mijn ietwat bizarre gedachtekronkels kan uiten. Ik ben over-halfweg-dertiger, getrouwd met een pracht van een vent en samen bekommeren wij ons over twee pluizige poezebeesten.

Ik deel op dit blog graag dagdagelijkse ervaringen in mijn niet zo bijzonder, maar mooi leventje.

Enkele trefwoorden die mij omschrijven: introvert, generalist, creatieveling, amateurfilosoof, bewust kinderloos, minimalist, huisvrouw maar ook tuinvrouw met liefde voor permacultuur, kleingrondbezitter, niet vies van een experimentje, hersteld van depressie, gebeten door non-dualiteit, natuurliefhebber en amateurherborist.

Privacy

Deze blog die draait via WordPress. Wanneer je reageert op een artikel, verzamelt WordPress een aantal gegevens: je naam, e-mailadres, webadres, IP-adres en profielafbeelding. Deze zijn publiek zichtbaar, behalve je e-mail- en IP-adres welke alleen ik kan zien. Ook maakt deze blog gebruik van cookies en genereert WordPress automatisch statistieken die enkel voor mij zichtbaar zijn.

Aangezien ik online privacy belangrijk vind, kan ik je garanderen dat ik deze gegevens nooit doorgeef aan derden (tenzij wettelijk verplicht) of gebruik voor enig doeleinde behalve deze blog. Door een reactie na te laten ga je akkoord dat je gegevens verwerkt worden. Reacties blijven staan zolang mijn blog bestaat, of tot je mij vraagt om deze te verwijderen. Je hebt steeds recht tot inzage, aanpassing of verwijdering van je persoonsgegevens. Dit kan eenvoudigweg via het contactformulier.

Ik doe wat ik kan om ieders privacy te bewaken: deze blog is beveiligd met een SSL-certificaat zodat de communicatie op een veilige manier verloopt, ik werk steeds met recente en geüpdatete software, waar mogelijk gebruik ik 2-stapsverificatie, mijn wachtwoorden zijn willekeurig gegenereerd en worden veilig bewaard in Bitwarden en ik gebruik zo vaak mogelijk een VPN.

WordPress.com.

Omhoog ↑

Maak je website op WordPress.com
Aan de slag
%d bloggers liken dit: